wet- en regelgeving

Voorkom problemen met de nVWA.

Bij elke ontwikkeling krijgt u te maken met de wet- en regelgeving die geldt Europa en een enkele keer ook nog met lokale (bijv Nederlandse) wetgeving. Ook als je gaat importeren uit een niet EU land geldt je als producent en moet je voldoen aan alle regels. In beide gevallen ben je ook aansprakelijk mocht er wat fout gaan met je product.

Met mijn roots in R&D van onder andere was- en reiniging en cosmetica ben ik goed op de hoogte van de geldende wetgeving. Heb ook talloze veiligheidsbladen opgesteld en kan, naast die schrijven, ook beoordelen of veiligheidsbladen die jij ontvangt voldoen aan de regels. Ook heb ik ruime ervaring met de zogenaamde biociden wetgeving. En weet ik het zo niet dan kan ik het ongetwijfeld vinden of ken ik iemand die het wel weet. Zoeken is trouwens een stuk eenvoudiger als je weet waar je moet zoeken!

Dus neem gerust contact op!