Bescherm uw product en of proces.

Het is altijd goed om de overweging te maken of je een vinding beschermd met een of meer octrooien of dat het beter is (of goedkoper) andere manieren van bescherming toe te passen. Dat kan bijvoorbeeld geheimhouding zijn of een zeer snelle en effectieve marktontwikkeling.

Wat kan ik voor je doen?
Onderzoeken of een vinding nieuw is door te kijken in databanken en op internet. Beoordelen of de vinding inventief is en toepasbaar. En een oordeel geven of een octrooi (vinding wordt bekend) de beste manier van beschermen is. Uiteraard onder volstrekte geheimhouding die u vooraf zwart op wit krijgt.

Eventueel kan ik doorverwijzen naar een octrooigemachtigde uit mijn netwerk of een andere octrooiprofessional. Zelf heb ik meerdere octrooien geschreven, ben betrokken geweest bij een nietigheidsprocedure en heb veel ervaring met het zoeken in databanken. Heb in het verleden de erkend lid van de NOVU status gekregen maar het is soms echt specialistenwerk. Dus ook als ik moet doorverwijzen is een deel van het voorwerk gedaan help ik de juiste vragen te stellen en dat is gezien de tarieven van een gemachtigde altijd een goede investering.

Dus neem gerust contact op!